Årsmøte 2023

Årsmøtet ble avholdt 5 mars nok en gang i Priors gamle lokaler på industrifeltet, lokaler som er flotte til vårt bruk, godt lyst rom for testing, hyggelig avdeling for årsmøtet, gedigent rundt bord for bespisning og godt kjøkken. Takk til Glenn.

Vi har invitert Espen Jordet, en bekjent av Bjørn Erik og Terje, som gjest.

Ryktet hadde gått om at Sven Ingar ville trekke seg fra klubben, så undertegnede var spent på hvordan Espen ville oppføre seg og eventuelt bli tatt imot av ulveflokken.

Årets vert var Sturla Bakke, han er ikke årsaken til at vi nå har laget en huskeliste for verten.

Årsmøte 2023

Pål - Glenn - Kim Thomas - Sturla - Terje - Bjørn Erik - Robert - Petter - David - Espen

Referat

Endelig kunne vi avholde årsmøte igjen, selv om etterdønningene av møtet kanskje vil si at vi var for tidlig ute.

Sven Ingar møtte og informerte at han ville gi sin plass til ett eventuelt nytt medlem med mer iver enn ham selv. Vi takker Sven Ingar for alle år han har vært medlem og forstår at dette var en tung avgjørelse, han har satt varige spor.

Det ble nedsatt en reisekomité bestående av Bjørn Erik, Petter og Kim Thomas. Foreløpig plan er ny tur neste vår. Det ble bestem på årsmøtet at 80% av beholdningen kan benyttes til tur.

Uten fokus på hvor bra alting var så er det på sin plass å poengtere at det var virkelig godt å få gjennomført årsmøtet med god mat, god drikke og ikke mindst fantastiske mennesker. 

Litt uorden på årsmøtet førte til at Espen Jordet ble tilbudt medlemskap ummiddelbart, noe han takket ja til uten særlig betenkningstid.

Neste årsmøtet er det Bjørn Erik som er vert, samme sted og første lørdag i mars.

Årets Whisky var en Bunnahabhain 25, en Whisky for store øyeblikk.